Snööö!

Vad glad jag blev av att se SNÖ i morse!! Kändes så mysigt, längtar tills det blir riktigt mycket snö så man kan tända ljus, mysa med en filt och varm choklad efter en dag i slalombackarna
Lite konstigt egentligen att jag längtar så, brukar inte göra det såhär mycket, blev förvånad...
Men iallafall tänk så mysigt! Också ska jag (försöka) åka längdskidor i gammliaskogen med jesper, ska bli spännande. Och julshoppa är också kul!
MYYYS!!!

ble

Försov mig imorse. Igen. Måste sluta! 3:e gången den här veckan ju

Jag och sändri ska börja köpa grejor ihop, ekonomiska ja då det bestämde vi igår
Igår fixadeJesper cykel. Tog tid så det blev inga läxor. Istället bastade jag och sen ett bad och härlig gegga för ansiktet. Var skönt! Jobbigt bara när det blir gräl för att man badar...

Gillar inte att ha ont i magen... Blir sur och arg och vill mest bita någon! Farligt

Fick ipren nu. Väntar på att den ska verka. Köpte macka också, sen lunch idag... Nu kom Mikey, Lisa kom aldrig. 25 min senare lektion hehe


Usch usch ser gladioator, hur kan man typ va kär i sin egen syster?
Haha nu blev skärmen svart. Nån rörde touchpaden så nu hamnade datorn i låst läge och vi har inte lärarens lösenord haha - och lärarn har lektion
Lunch 12.15

Hem till mamma snart. Eller om några timmar rättare sagt...

konstig morgon

Vill först börja med att säga att teatern var kul igår, lite ovant men ändå!
For till Jesper efter teatern. Var mysigt. Sov över också. Och det är efter det idag började...

vaknade av att Jespers föräldrar var uppe och stökade inför jobben. Tittade på klockan. 12?! Nä. Gick sömnig till vardagsrummet. Klockan visader 7. 30 minuter kvar. Trodde jag - tills den där idiotiska väckarklockan ringer 7.10 fast jag ställt den på 7.30! Blev jättearg! Jag försökte och försökte men klockan, som är analog, kände inte av att jag ställt den på halv. Tillslut betämde jag mig för att halvsova 20 min ändå.

Efter bara nån minut vaknar jag. Jespers mobil ligger i mitt rum! Jag ställer den istället. Skönt. Nu kan jag lugnt sova och veta att den ringer rätt tid.

Vaknar igen. klockan är 7.35 Jag hade bara drömt att jag ställde jesper mobil! Tokigt säger jag bara, kroppen försökte lura mig!

Cyklade till teg för att hämta skolväskan och allt. Tappar påsen med grejer på vägen. Kameran drattar i marken, och min trädrake med. den tappar huvet... Otur

Lektion sen. Nu rättare sagt.

Måste snart säga till jespers päron att jag flyttar till pappa.

Rrrrarrrraarrrrra

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blev just råspeedad!!
Jag ska börja TEATER - IKVÄLL!
Drömmar som slår in säger jag bara
:D
Jag visste visste visste det, jag skulle börja!!!

Kruxet är nu bara: vad ska jag sluta, tae qwondo eller dans? Måste fundera ordenltigt...

Fick igen spanskan idag. Vg, 85% rätt. Ville ha mvg men då krävdes 95%... Tur det kommer fler prov.

Måste fixa cykeln! Blev tungt imorse när jag skulle till skolanutan luft i bakdäcket >.<Tog också ett svårt beslut igår...
Lättaste vägen
Tömde nästan hela garderoben, packade ner allt och for till pappa.
Känns skönt faktiskt.
Kunna slappna av, veta hur allt fungerar, känna sig säker
Var helt enkelt inte redo för att flytta hem till någon annans föräldrar hux flux.
Så nu bor jag alltså på fel sida älven.
Men det är inte slut, vi kommer ses i skolan ovh även teatern
Kommer ändå sakna stunderna man tagit för givet.
Att stressa tillsammans på morgonen, cykla hem tillsammans, prata varje dag.
Ska bygga upp självförtroendet igen.

Flyttar tillbaka när jag är redo.

Helgen

Dansuppvisning på lördag! Blir körigt till veckan, dans månag, torsdag, lördag, tae qwondo på tisdag. Orkar jag vara med på uppvisningen då? Nä. Hinenr ju inte med nånting isf. Dans på torsdag räcker för min del.


Hade spanskaprov i fredags. Gick rätt bra tror jag. Hade faktiskt pluggat.


Vad har jag gjort i helgen?
I fredags... hmm... minns inte... :S Inget intressant antar jag
Lördag: gå på stan kort sväng med Jesper, prova fula mössor haha (A), jobba, få arbetsskador när man skär sig och såret bara MÅSTE blöda onödigt mycket! Sen cyklade jag till Uffel DUffel och rollade för första gången med grabbarna. Var lite småmysigt.

Idag: Övningskört!!
Hehe var kul att övningsköra! Gick bättre än jag trott! Inga kärringstopp här inte -hittade läget för starten direkt^^ Fick krypköra, göra u-svängar, växla upp till 2:an, och TVÄRBROMSA! Haha var kul, pappa drog efter andan hehe. Måste träna på en del småsaker, ville tex hela tiden köra för fort (A) Men kul var det!^^ Längtar tills nästa gång!

påminnelse till mig själv: DRA IN TAGGARNA!Slutligen:
Vila i frid Daniel
Kände honom inte jätte bra
Men en skön typ var han allt
Blev alltid glad av att träffa honom i korridorerna och få säga "TJA BRORSAN!"
Trocaderokillen
Snäll...
Kan inte fatta att just han skulle dö
Det är orättvist
Får bevara minnena av honom och hålla de levande...
                               

FGH365

For äntligen på handledarutbildningen idag! Jag och pappa minsann...
Länge skulle mannen prata, tur att han var lite smårolig ändå. Men det hjälpte inte, jag var så trött ändå. Liten klump hade jag i magen också.
Syntest. Ska man boka det. Men jag har ju fått sämre syn? Jag gjorde det där - och KLARADE DET! En ska är iallafall säker; jag ser MYCKET sämre med högra ögat. Inte bra. Hur som haver... bara att tuta och köra nu!
Sen for jag ner till  Jespers teaterträning. Vill så fruktansvärt gärna börja det! Kroppen pirrar när jag kommer in i salen och jag får så mycket energi så jag vet inte vad! OCh det blir starkare när jag ser odm göra improvisationsövningar - VILLVILLVILL!
Och kan man tänka sig - läraren frågade om jag inte vill börja. Jo... men inte vill man väl köa ett år innan man kan börja! Fel fel, kön är inte så lång i gymnasiet, och det verkar som flera i gruppen kanske kommer hoppa ur. Så jag ska visst prata med nån kvinna som jag inte minns namnet på. Tänk om jag får börja teater! VIlken dröm det skulle va... Anmälde mig iaf som frivillig att hjälpa till med allt som kan behövas

Nä nu ska jag sova. Lägga mig i tid för en gågns skull.

Fjällen

Det blev fjällen i helgen trots allt. Jag, mamma, lillbrorsan, lillan, mammas man + moster och hennes man.
Umfors hette stället vi for till, ca 10 min från Hemavan.
Gården vi sov på var riktigt fin, gammeldags kombinerat med modernt. Stort var det också, perfekt att fira julafton med släkten på! ^^ Bastun var nice, typ "badhus-stor" med små söta lampor i taket. Fönster ut mot fjällen fanns det också. Priset för de 2 nätterna var också bra, 2000 oavsett hur många vi var ( då fanns det 15 bäddar)
Lite fjällvandring hann vi också med. Vi hade tur med vädret, solsken och vackra färger, så härligt det var! Hann ta många fina bilder.

Lånade moster mans kamera och slogs av hur härligt det är med gamla systekameror! Ska köpa en så fort jag vet lite mer exakt vad jag vill ha, sen är det bara träna, träna, träna! Så småningom kanske jga köper svartvita filmer och framkallar bildernahemma, ohh så mysigt härligt, är peppad tilll tusen!Måste tillbaka, stanna riktigt länge och promenera loss ordentligt.

På söndan bar det av mot Norge.Allt var så mäktigt, bergen, dalarna, sjöarna och all skog. DET är vad jag kallar vildmark! Kunde inte låta bli att le när vi kom in i civilisationen, det såg så fel ut med hus mitt i allt framförallt det ensamma hyreshuset som tornade upp sig bland alla små hus haha
Tyvärr blev det inga biler från Norge eftersom vi bara stannade en enda gång, och då var det en tråkig rastplats. Förstod egentligen inte varför vi ens for dit. Snabbt gick det. Satt ju mest och mådde dåligt medans vi körde igenom sväng efter sväng, upp och ner. Beg-och-dalbana. Och stackars lillan mådde ännu sämre, hon spydde minst 3 gånger. Tur jag satt i mosters bil då.

Suget av att pröva paddla kajak blev ännu starkare under resan. Kan riktigt föreställa mig hur skönt det skulle vara att paddla på flod i en skog, ensam, sen kanske komma till en halvsvår fors att knäcka... och slutligen ett och annat uppfriskande dopp! Ska se till att förverkliga min dröm snart...Bara tagga till nästa höst!

RSS 2.0