LÄGG DIG I TID!

Psykologi är intressant.  Lite FÖR intressant när man av misstag sitter helt uppslukad av läroboken till ett!
Att man sedan ska upp 05.50 gör inte saken märkvärdigt mycket bättre. Men jag klagar inte. Lite trött bara... Lite borta bara. Lite 'hihi' som en klasskompis uttryckte det...

Skönt var det att komma hem iallafall. Ja tänka sig... Trollet har börjat acklimatisera sig coh tycker att stan känns som hemma numera... Lite hemskt på sätt och vis. Men det underlättar en del, i synnerhet som det inte vore så mycket att göra åt saken annars om man otrivdes.
Var också skönt att se pojken. Tur han inte gått och blivit nån göteborgare över helgen, för tacka vet ja om han pratat göteborska när vi setts!

 Lite pan pizza på papis resturang hann vi med efter skolan, dock utan en närvarande papi.
Måste prata om handledarutbildningen som aldirg tycks bli av. För inte är det många trafikskolor som kan erbjuda kurser mellan två och fyra. De vet ju lika väl som jag att folk jobbar och går skola den tiden. Så så är det. Mörkt. Ingen övningskörning här inte. Du får nöja dig med cykel. *suck*

På torsdag är det temadag, IGEN. Tycker inte om sånt. Är onödigt. Men alla andra tycker ju det är så fruktansvärt kul att missa en skoldag. Sen sitta hemma med allt istället. Värt?
Tur samhällsredovisningen skjuts iallafall. Trodde det var evigheter tills den skulle va klar. Men skolarbetena tycker inte som jag. Dom vill komma snabbare och ha kortare deadlines. Nä usch. Ska nog göra bort lite nu. Sen baka till VI-timmen.

Bestämde mig idag.
Uppsala vecka 44 med Emelie och Sarrrah!
Ska nog bli kul^^

Skönt

Sov lääänge i morse
Sen blev det liten utflykt till Lillsandsjön med familjen + Micke och Anneli, Mackan och Frida
Var så skönt! Soligt och sprakande färger överallt.
Lillan och Frida var så söta när de lekte! Längesen man var så liten och sprang runt och lekte hela dagarna
Lite små jobbiga frågor fick man också stå ut med från kusin Mickes håll. Varför ska vuxna alltid retas och ställa pinsamma frågor när man är kär?
 "Vad ska man med kille till egentligen när man är 16? ... Var det din kille, jo jag förstod ju det när ni hånglade bakom pelaren! Smack smack hördes det bara!"
 *förvånad blick från mamma*
Rodna INTE! (Tur man är pepparkaka och inte blir röd)
Skaka på huvet
Mamma fattar det bara är på skoj. Tur
Ajja jag dör då inte av sånt. Vill bara försvinna genom marken men den är ju där den är och det är inget att göra åt.
Såg en räv på vägen hem också, orädd var den minsann, kanske går att tämja? Nä - rävar ska vara vilda.

Slogs av hur mycket fint det finns att se här hemma bara. Blev ännu mer sugen på att fara till fjällen också! Om inte mamma och ev. c:o vill så hittar jag ändå på nåt. Jag SKA till fjällen! The fjäll kallar på mig!

Svek lillbrorsan gjorde man också. Men det var ju läxornas fel. Får se nån annan match...

YOUTH
Ja hur blir det?
Fara eller inte fara? Vet inte om jag orkar. Samtidigt behöver jag lite "andlig påfyllning" som det så fint heter.
Vi får se.

Tur det är som Josef sa igår;
Kristen är inget man känner, man är det vare sig man känner det eller inte. Att man sedan kan känna saker som en följd av det är en annan sak. Och om man har dåligt samvete över att amn gjort något mindre smart betyder ju inte att man inte är kristen. Ingen är perfekt.

Om du är gift så vaknar du väl inte varje morgon och känner efter "hmm är jag gift idag? Nä jag känner mig inte gift, nä då är jag nog inte det heller"?
Eller om du vaknar en morgon och tycker det känns osm klockan är 8. Du kollar efter, den är 10. "Jamen det känns som den är 8 då är den väl det?!"
Nä.
Tur man är kristen oavsett vad man känner, även om man ibland känner sig som det mest idiotiska som kunde skapats på denna jord.
Amen. Eller nåt.
Mycket mycket mycket

Drogdag på gammlia, spännande va?
CANNABISSS
Men om man inte har planer på att bli narkoman då? Om man hellre gått skola för att slippa ha mer böcker som ligger i ett hörn av rummet och ger dig kalla kårar varje gång du passerar? Nä. Obligatoriskt.

Lunch fick man inte heller. (Om man inte räknar en liten hamburgare och en dricka som lunch då.) Men hästar äter inte sånt. De kräver mer!

Skönt att komma hem till lilla Hällnäs
Lekte med Lillan, får dåligt samvete av tanken på att jag kommer att vara "storasyster som kommer på besök en del helger" och inte "storasyster som finns där hela tiden"... Di väx ju som tokar när di jer si små! (okej min norrländska är inget alls men)
Det som stör mig är det faktumet att jag inte kan varva ner här heller. Har förvisso bara varit hemma en halv dag men ändå.
Iofs, efter att ha jobbat till 21.30 varje dag förförra veckan, kombinerat med skola, träning, lingonvecka och allmänd känsla av instängdhet är det inte konstigt att man blir lite >__^
Tur Jesper visade mig det där "berget" utanför centrum vad det nu hette. Kände mig härligt fri när jag blickade ut över stan i natten... Måste dit fler gånger, behöver frihet, trollig som jag är

Tappat bort mobilen har man också lyckats med. Där vet vi vart min hårt förvärvade lön kommer att ryka...
Tappat (och återfunnit) en sport-bh och skor hann jag också med, plus glömma t-shirt så killen måste komma cyklande som en tok med dom inför min träning! Tur man har en toppen kille som står ut med en fast man beter sig som en sur 3-åring.

Ny cykel har jag minsann fått av papi. Fin med kärringstyre som det ska va, den har skänkt mig stor glädje på morgnarna. Måste bara sätta fast en kudde på pakethållaren eftersom pojk'n skjutsar och skjutsas. Det är faktiskt jobbigare än man kan tro att bli skjutsad över härligt uppiggande trottoarkanter  och vägarbetsområden på en frostig, kall, fuktig pakethållare varje morgon!

Nya klassen
är mikkhet skönt! Sköna typer hela bunten. Enda negativa är att våra bärbara datorer (som alla utom jag fått, får den på måndag) i ett huj förvandlade 30% till riktiga geekande datanördar! -__-'
Är också numera känd som "JESPERS FLICKVÄN" bland min killes klasskompisar, creepy NS:are! Men vad gör man? Tänker för övrigt skämma ut honom på hans födelsedag hehe (drygt 3 månader kvar bara)

Fjällresa med killen + hans vänner till höstlovet står närmast i planeringen. Innan dess måste jag börja lägga mig i tid så nu är det buenos noches! (läser spanska btw)

Ble

Vaknade halv sju >.<
Missade sovmorgonen i morse pga tid hos syo :P OVÄRT! Var där en kvart.
Blev bara förvirrad.
-Kommer knappt hinna läsa till spanska steg 3 (och jag ville läsa till steg 4).
-Syon frågade om jag vill fortsätta franskan (skulle adlrig gå så lite jag lärde mig de tre åren)!
-Kan börja franska steg 1 och tenta av, sen se vilket steg jag bör börja.
Vad gör jag???
Har slutat nu^^
Låna språkkurs, sen hämta cykel sen hem och fira lillans födelsedag :D
RSS 2.0