Bettnes + jag

Har haft en skön dag på Bettnesand med Peter, Johannes och Viktor. Strålande sol, kladdiga muffins (tror en viss person har förälskat sig smått i dom ;D)) och lagomt kallt vatten, bättre blir det inte!

Hann ta lite stekarbilder hehe:
Pdol

Spenderade fredan och lördan på Pdol. Åkte upp med Johannes, Nathalie, Peter och Viktor. Orkar inte skriva mycket så bilderna får tala för sig själva:
Peter och jag roade oss med att sova... :P
Jag såg bland annat Dead by april
KREJJT!


Och dom här clownerna var inte så pjåkiga heller haha


Peter var galen nog att hoppa bungy jump, såg ut som han blev nerknuffad!
Se själva!

Now it's official

Peter och jag ska ha en ja-dag
NOW THERE'S NO TURNING BACK!

En lugn kväll

Tack vare det perfekta ovädret igår ägnade jag mig åt att baka muffins. (Jag säger perfekta ovädret eftersom det var det om man vill mysa inne utan att få dåligt samvete.) Och det blev ohyggligt mycket muffins, tillräckligt för ett helt år om jag skulle äta allt själv; 3 plåtar med underbara chokladmuffins och hallonmuffins! Så nu har jag något gott att bjuda gäster på ett tag framöver!
Resten av kvällen spenderades hemma hos Anton med han, Ulrik och Daniel. Vi såg Changing lane. Riktigt bra film om man har ork att se något lite djupare än pussinuttiga hollywood-filmer. Hann också med att käka chips och be tillsammans. Så otroligt skönt. Måste göras oftare!

Idag har jag varit duktig och gjort ingenting förutom att jobba gratis åt André på lekbiten. Tror bestämt jag ska dit imorn och överraska med muffins hehe

Sen har jag också hunnit vara hemma några dagar i Hällnäs:
Spelade badminton med en kusin Sam

Home sweet home

Glömsk som jag är glömde jag skriva att jag skulle till spanien 30/6 - 10/7. Borta bra men hemma bäst är allt jag orkar skriva. Kan inte lägga upp bilder för tillfället så snor en bild från syrrans blogg så länge.


Bodde nära en underbar strand som var - hör och häpna - 9km lång!


Tur att alla i familjen inte är åksjukaNästan hemma...
RSS 2.0