Resfeber!

Har inte hunnit inse att jag verkligen ska till USA, känns fortfarande som att det är en månad kvar!
Måste hinna packa och köpa present åt min host och lägga mig i tid.
Är dessutom nervös över att jag inte alls hunnit prata så mycket med min host som jag tänkt eftersom hennes facebook varit ofunktionell i 2 veckor. Men men..
Dessutom verkar alla på John Bapst vara värsta sportfånarna, includin my host! Dom lär ju tro att vi svenskar är riktiga soffpotatisar när dom ser mig haha XDSlipper åtminstone oroa mig över kläder. Rebecca var jättesnäll och lånade ut en hel påse åt mig, så nu har jag en kjol som är tillräckligt lång! (Skolan har en rätt strikt klädkod, vill ju inte framstå som en billig hooker deras ögon)

Frågan är nu bara om jag ska försöka hålla mig vaken i natt så att jag sover på dagen och hamnar deras dygnsrytm, eller lägga mig riktigt tidigt och mesta möjliga vila?

Slutligen en önsning: skicka nåt sms under veckan så att jag inte känner mig helt isolerad från mitt kära Sverige!

Alla som vill ha vykort från USA räcker upp en hand

För de som har missat (skulle inte förvåna mig om jag glömt säga det till nån stackare haha) så ska jag till USA nu på fredagmorgon. Börjar bli nådigt nervös nu. Är livrädd att nånting ska gå fel. Har hört att de är rysligt stränga på flygplatsen, och då är det inte lätt att tänka klart... kan se det hela framför mig:
Gross armored security guard: Mirzaei, what kind of name is that?
Jag: Eh...
- Are you related to or know anybody who has been involved in terrorist related activities?
- Yes, I mean NO! Or ehh what was the question again, can you repeat it please?
Nä hugaligen för beväpnade vakter! Om inte det så går väl något annat snett. Sen sitter jag där på flygplatsen, kanske några månader, eller år, tillslut känner alla igen mig - precis som i Lost in translation... Nä nu skenar min fantasi! Det ska gå bra.
Iaf: de som vill ha ett vykort från USA i brevlådan får skicka sin adress till mig :)


John Bapst, skolan vi ska gå på. Mysigt eller hemskt?

Utöver det så ska jag även ta en tripp till Uppsala och Hallsberg så fort jag anläder till Arlanda, ska nämligen hälsa på Uppsalas skönaste grabbar och skönaste Hulken i Sverige! Blir hemma fredag morgon v 44, lär va sliten men lycklig haha
Nu äre sängen som gäller!

Uppdatering

Har många bollar i luften just nu...
Jobb på Balder i morgon (de som är 18+ får gärna komma förbi och säga hej), fredag och lördag. Ytterligare vaccinationer i morgon bitti, känner tagen! Usa fre nästa vecka, galet!
Sovdags nu iaf hinner inte skriva mer,  gonatt!
RSS 2.0