NY MUSIK


ÄR LESS PÅ MIN MUSIK! Någon som kan tipsa om nya låtar att spela sönder?

Made by moi, prova :)http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0904271133053039&a=1&

Klarar du 100% gör du det bra!
Sen kan ni ju göra ett eget quiz ;)

Bästa helgen!

Känns som jag haft ett mini-lov under helgen!

Firade Rebecca i fredags :) blev tårta m.m, prat, skratt, och spel: "Absolut överens", askul att se hur folk tänker hahaha :D

På lördan blev vi tvungna att lifta från Stöcke eftersom vi inte märkte när Ulfs pappa kom för att hämta oss XP Sen njöt jag av finvädret och träffade Stefan som gick runt med en enorm ballong och gjorde reklam för mediamarkt.
Jobbade på Balder under kvällen, och det var väl.. speciellt ^^ Träffade mkt trevligt folk och fick underhållning av folk som försökte dansa (hihi alltid kul med fulla människor!)
Därefter såg jag film m Erik o Jonzza. Blev rysare som vanligt. Missade nästan hela the grudge som tur var och sov genom halva the ring :P Sedan blev det kladdig Shell-hot-dog delivered by bike.
Söndag: fick spagetti á la Erik MUMS och tog en runda på stan :)
Sen fick vi den genialiska idén att grilla! Så jag kilade till lekstugan och ställde nöjd fram grillen innan jag började fixa i köket.
Då hör jag erik vråla:
- VA FAAN!
Gick ut och tittade vad som stod på. Och där på grillgallret ligger en bränd fågelvinge! (iaf såg det ut så) Vidrigt! Dessutom var gallret helt täppt av bränt fett, så det var bara att skrubba... Allt gick bra tills vi skulle starta grillen. Kolbitarna måste ha varit av sten för dom vägrade brinna!
Tillslut köpte vi en engångsgrill. Vet inte om det var killarna eller grillen det var fel på, men grillen funkade inte! Efter ca 1 timmes försök börjar plötsligt den vanliga grillen funka, 30 min senare är engångsgrillen varm :P Så efter ca 3 timmar är maten äntligen klar, och det var gott vill jag lova! Kvällen avslutades med biljard och film :)Jag är inte avundsjuk, jag önskar bara att jag också fick det...

Men nu ska jag inte låta negativ. Börjar med den glada nyheten: jag har äntligen fått sommarjobb!! Kommer att jobba på uteserveringen på golfklubben i Holmsund, jag räknar med att ni hälsar på minst en gång! ;) Lycklig är jag minsann, för att jobba ute och med människor var precis det jag ville. Och med tanke på att jag bara hade sökt sommarjobb på 2 ställen (varav ett av dom är allmänt känt för att mest anställa folk de känner, vilket uteslöt mig) så är det här ett litet mirakel - det lönar sig att be, och att ha en pappa med kontakter!

Nu till det mindre roliga - eller egentligen jätteroliga, om det hade gällt mig - far min ska lapa sol och ha trevligt i Spanien heela helgen från imorgon till tisdag. Egentligen förtjänar han det och jag är ändå glad för hans skull, men det hade ju såklart varit roligare om jag kunnat följa med tyck ja! För er som inte vet älskar jag spanska och har jag velat fara till spanien några månader nu. Men jag ska alltså stanna hemma. Tyvärr sprack min plan på att tvinga pappa ta massor med bilder med min kamera eftersom den är "för stor", så jag får nöja mig med mobilbilder. Därför tänker jag hämnas med en liten överraskning åt pappa när han kommer hem (när katten är borta dansar råttorna bordet hehe...) Fast jag är nog för snäll för att göra något egentligen, nöjer mig med att ha trevligt med kompisar och ta det lugnt. Kanske grilla?
Nu kallar läxorna och sömnen
Ciao!

(Gjorde förresten en liten undersökning på stan med intressanta resultat, lägger upp resultaten när jag sammanställt allt!)

Omtumlande

VARNING! Ni som inte vill läsa superglada inlägg bör genast klicka bort det här.
Sitter här med ett leende på läpparna som vägrar försvinna, kan verkligen inte sluta le! Hade en underbar kväll igår. Satt med tända ljus och spelade musik, bad och bara var helt enkelt. Fick verkligen rensa ur mig en massa och börja om på nytt. Nu ska jag lita på Honom, helt och hållet. Och jag tror det kommer att bli spännande!
Men det är inte därför jag är glad, egentligen.
Anledningen till att jag sitter här och flinar som en åsna med världens colgate-leenge är att jag blir så fascinerad över hur snabbt människor kan förändras. Hur saker som man varit rädd för att göra kan visa sig bli det bästa som hänt på länge. Och hur det leder till att någon annan vågar pröva något nytt. Jag älskar när det lönar sig att våga. Jag älskar när andra människor upptäcker nya saker och förstår. Och jag älskar Jesus!
Orkar inte skriva eller förklara mer, ni som inte fattar något (dvs alla som läser det här) får väl fråga eller bara klicka vidare och grubbla över hur knäppa vissa människor är
Peace!

Sometimes walking is all we can do

"Even youths will faint and be weary,
and the young will fall exhausted;
but those who wait for the Lord shall
renew their strength,
they shall mount up with wings like eagles,
they shall run and not be weary,
they shall walk and not faint.

...Sometimes in your life you will be in an era of spiritual soaring. Maybe you are there right now.
...Sometimes we  are not soaring, but we are able to run and not grow weary. If this is where you are, your life isn't feeling effortless. Do not try to manufacture spiritual ecstasy, Do not compare yourself with someone who is soaring right now. Your time will come. Just keep running.
...Sometimes we will not be soaring, and we cannot run - because of doubt or pain or fatigue or failure.
In those times all we can do is walk and not faint.
But in those times, walking is enough."

Utdraget är taget ur "Learning to wait" av John Ortberg. Och även om boken är skriven för kristna så tycker jag att tankesättet passar alla. För det är när vi jämför oss med andra som vi känner oss dåliga. Alla har vi våra toppar och dalar i livet, det gäller bara att inte fastna vid att någon annan verkar ha det mycket bättre än oss själva när det är kämpigt. Ibland orkar man inte vara på topp. Och det är okej. Det har jag insett på senaste, och det har verkligen skänkt tröst. Så kom ihåg det.

Sometimes walking is all we can do.

Sagt av en god vän

Första steget för att kunna lösa ett problem är att erkänna att problemet finns.

SkoterutflyktUtflykter måste vara bland det bästa som finns!
For till Storsandsjön med Micke + familj idag (och deras söta galna hund som gång på gång försökte para sig med benet på min mammas man, måste vara våren haha)!
Alltid lika spännande med nya ställen och det här var en riktig fullträff: kort avstånd, jättefin utsikt och en perfekt pulkbacke!
Tog igen lite motion genom att dra lillkusinen uppför hela backen, riktigt jobbigt eftersom skaren brast hela tiden så hela benet sjönk ner. Var slutkörd efter bara en gång, men då hade jag åkt några gånger utan att dra också.
På hemvägen fick jag den stora äran att köra ena skotern, riktigt gammal sak från 70-talet. Tur den var lättmanövrerad eftersom vi hade fullpackad släde baki. (Är nöjd över att inte kört fast med tanke på att jag bara kört skoter 2 gånger tidigare i hela mitt liv.)
Hemma hos Micke bjöds det på smarrig äppelpaj. Bra avslutning på en bra dag!
Nu ska jag bara ta det lugnt, hitta ett par varma sockar och börja skriva cv.
Ciao!Ny idé

Har kikat på lite klänningar nu och det började riktigt klia i fingrarna!
Tänk så kul att sy sin alldeles egna klänning, perfekt designad efter just DIG, som ingen annan har.
Blir helt överlycklig bara av tanken!
...Enda problemet är att jag aldrig varit bra på att sy. På syslöjden i mellanstadiet höll jag mig mest till broderi.
Enda gången jag faktiskt försökte sy resulterade i ett par byxor som jag aldrig använde eftersom dom var på tok för korta i grenen (om sanningen ska fram lämpade de sig mer åt en 9-åring än en 12-årig Samira). Sedan kom högstadiet och jag var så illa tvungen att sy minst ett klädesplagg för att få godkänt. Den här gången slutade det med en gul stackars liten topp som ingen vet vart den tog vägen (jag slängde den).
Trots det har jag nu lovat mig själv att försöka oavsett hur resultatet blir. Någon som har tips på hur jag börjar??

Sist tänker jag tipsa er om världens härligaste, underbaraste, bästa blogg! Klicka HÄR


bild: www.hm.se

Världens smartaste

För att visa att man inte alls blev rädd när man hoppade till
kan man hoppa upp och ner ett par extra tre gånger liksom för att motionera sig.


Nalle Puh, världens smartaste björn

Påsktips!

Tänkte ge ett tips till er med näsor som blir röda och rinniga av påskris. Idén kommer från min finurliga mamma:
Plantera påskliljor i en stor fin korg som ni dekorerar efter eget tycke och smak (t.ex. fina stenar, pärlor eller varför inte egenhändigt målade ägg?)

Voilá! Problemet med snuva, galna nysattacker och röda ögon är löst (åtminstone tills den verkliga pollensäsongen är igång).

Tyvärr hade jag ingen bild på mammas fina påskdekoration så ni får nöja er med följande bild:


Bild: www.odla.nu
RSS 2.0