Eko retro

Visste ni att det är Stora klädbytardagen idag? Därför har jag, tillsammans med några från Naturskyddsföreningen, sedan någon vecka tillbaka varit sysselsatta med att planera och fixa inför den stora dagen. Så idag var det äntligen dags: Vindelns första klädbytardag! 

Det var riktigt roligt att kika runt bland alla kläder som kommit in. Man hittade alltifrån rockiga jeans till välsydda, svenskproducerade 50-talsklänningar. En positiv överraskning var att det kom rätt många trots att det var första gången något sånt här arrangeras i lilla Vindeln: över 20 personer besökte oss under dagen.
Men roligast av allt var nog den positiva responsen - vi fick redan frågan om när vi skulle ordna nästa klädbytardag! Inte så konstigt med tanke på alla fördelar som finns med att byta till sig kläder: man sparar pengar, man låter sina gamla kläder få nytt liv i någon annans garderob, det är miljövänligt, och man kan fynda unika kläder som inte finns att hitta på stan.
Helt klart värt att göras om!


En smårolig grej var att P4 ringde och ville veta mer om Klädbytardagen, vilket resulterade i denna lilla artikel och ett kort inslag på radion. (Kvinnan som svarar heter Jenny och har hjälpt till med arrangemanget.)
  • bloglovin
  • bloglovin
  • Kommentarer
    Postat av: kristina

    nice!!!! :D:D:D:D

    2012-04-21 @ 16:54:08
    URL: http://melodyofyou.blogg.se/
    Postat av: Anonym

    hihi söt som försöker lista ut men det är inte lätt :D

    jobbar som hotel receptionist :D

    2012-04-22 @ 09:42:54
    URL: http://natalies.se
    Postat av: Meg

    sv. Den var huuuur bra som helst! Se den :D

    2012-04-22 @ 11:40:19
    URL: http://megs.blogg.se/

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0